Keltető

Mező

Minden, ami marketingkutatás, piackutatás, közvélemény kutatás, online kutatás, személyes és telefonos adatfelvétel.

Marketing és kutatás mindenkinek: piackutatóknak, marketingeseknek, tanároknak és diákoknak egyaránt hírek, elemzések, marketingadatok és videók egy helyen összegyűjtve.

Nehezített pályán szavazhatsz „Az Év Honlapja” pályázaton

2008.11.27. 13:57 :: Field Castro

14 kategóriában, 281 honlapra adhatja le szavazatát az internetes társadalom „Az Év Honlapja” pályázatán. Szívesen megosztom a véleményem másokkal, szívesen szavazok, mert szeretem azt hinni, hogy véleményemnek megvan a maga kis hatása, és ha nagy dolgokat nem is érek el szavazásaimmal, arra mindenképpen jók, hogy rendet tegyek saját gondolataim között. 

Nekem csak szavaznom lehet, hiszen, mint piackutató nem vehetek részt piackutatási felmérésekben, és mint tudjuk – remélem, mindenki tudja – a honlapokon futó SZAVAZÁS NEM PIACKUTATÁS. A lehetőség tehát adott, szavazhatok. 
 
Ellátogatva a szavazási honlapra szembesültem azzal, hogy nem lesz olyan egyszerű leadnom szavazataimat, hiszen mind a 281 honlap egy oldalon, ömlesztve, kategorizálás nélkül egy táblázatva van megjelenítve. Ha az volt a cél, hogy megnehezítsék az egész közönségszavazást, akkor jelentem ezt sikerült nekik. Nem tudom azt elképzelni, hogy valaki, aki nem tulajdonosa, munkavállalója, támogatója vagy szerelmese valamelyik honlapnak, így, ebben a formában végigböngéssze a listát és a neki tetsző honlapokra leadja szavazatát.
 
Már azzal is sokat segítettek volna a szervezők, ha a 14 kategóriába besorolva jelenítik meg a honlapokat és az már csak hab lett volna a tortán, ha nem kellene kattintani azért, hogy egy bélyeg méretű képet kaphassunk a honlapról.
 
„Az Év Honlapja” szavazás aloldala előttem leszerepelt, elvette kedvem a szavazástól, igaz hálás is lehetek nekik, mert így írtam egy új bejegyzést, amely remélem hatással lesz a következő évi „Az Év Honlapja” szavazásra, ahol majd a szervezők egy felhasználóbarát szavazó modullal segítik a szavazni vágyó internetezőket szavazataik leadásában.
 
Szavazzatok.
 
 
További szolgálati közlemények:
A verseny eredményhirdetésére és a díjátadóra december 3-án este a Hotel Flamencoban kerül sor. Aznap a Magyar Marketing Szövetség "Honlapod a holnapod" címmel szakmai workshopot rendez.
 
A workshop tervezett programja és a jelentkezési lap az alábbi oldalon tekinthető meg: http://www.evhonlapja.hu/index.php?oldal=workshop
 
Szavazzon Ön is a legjobb hazai honlapra!
http://www.evhonlapja.hu/index.php?oldal=kozonsegszavazas
 

Szólj hozzá!

Címkék: marketing vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://kutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr24791337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása