Keltető

Mező

Minden, ami marketingkutatás, piackutatás, közvélemény kutatás, online kutatás, személyes és telefonos adatfelvétel.

Marketing és kutatás mindenkinek: piackutatóknak, marketingeseknek, tanároknak és diákoknak egyaránt hírek, elemzések, marketingadatok és videók egy helyen összegyűjtve.

Sajnos elmarad a "Regionalitás a piackutatásban" című konferencia!

2009.05.20. 08:36 :: Field Castro

Úgy tűnik, hogy a gazdasági válság a konferencia piacnak sem tesz jót, hiszen már nem ez az első konferencia, amely elmarad az elmúlt időszakban.

Álljon itt a szervezők korrekt levele! Reméljük, hogy hamarosan megrendezik ezt a konferenciát és nem úgy járunk vele, mint az Online Kutatási konferenciával vagy milliók által várt Duke Nukem Forever játékkal. 

 

 

Kedves Barátunk!
 
Szövetségünk a  Regionalitás a piackutatásban című konferencia időpontjának későbbre halasztása mellett döntött.
 
A gazdasági helyzet, úgy látszik, már a szakmai rendezvények látogatását is erősen visszaveti. Az eddigi jelentkezések alapján nem tartjuk a rendezvény súlyához méltónak a várható létszámot - így a Hotel Mercure-be csütörtökre (május 21-re) meghirdetett rendezvényt ezúton lemondjuk. A befizetett regisztrációs díjakat természetesen visszatérítjük.
 
Reméljük, hogy amint a gazdasági helyzet kedvezőbbre fordul, megrendezhetjük ebben a mindannyiunk számára fontos témában a tervezett konferenciát.
 
Köszönjük megértését.
 
Üdvözlettel:
Lendvay Judit
főtitkár 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia ppt

A bejegyzés trackback címe:

https://kutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr551132109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása