Keltető

Mező

Minden, ami marketingkutatás, piackutatás, közvélemény kutatás, online kutatás, személyes és telefonos adatfelvétel.

Marketing és kutatás mindenkinek: piackutatóknak, marketingeseknek, tanároknak és diákoknak egyaránt hírek, elemzések, marketingadatok és videók egy helyen összegyűjtve.

Újra Média Hungary! Május 26-27-én (T)rendetlenség?!

2009.05.21. 08:49 :: Field Castro

Csermely Ákos által jegyzett Média Hungary konferencia újra összehozza a média, a marketing és marketingkutatási szakma képviselőit. (T)rendetlenség?!, Átértékelődések a médiában címmel futó konferencia sorozat 2009-ben, már tizenegyedik alkalommal segíti a szakma képviselőit abban, hogy két napon keresztül, a napi "rohanást" megszakítva a szakmájukat érintő kérdésekkel foglalkozzanak. Az előzetes hírek szerint a konferencia szervezése jól halad, mind az előadások, mint a létszámot tekintve (válság ide, válság oda) a tavalyi konferenciákhoz hasonló létszám, illetve izgalmas és tartalmas program várható. 

A megnyitó előadást Hankiss Elemér tartja "Nekünk nem kell Mohács!" címmel, míg a konferencia záró momentuma a "Hoppá! Nekem is lehet közösségem! címmel futó fórum lesz. A két előadás között "Rendszerváltás a médiában", "Rendszerváltás a médiapiacon" tematika köré csoportosuló előadásokkal és fórumokkal találkozhat a konferencia résztvevő. 

A sok érdekes előadás között talán a legizgalmasabb címűek a következők:

  • Mit tett és mit nem tett a média a társadalomért
  • MédiaIsten, mindannyiunk kenyéradója! 
  • Nézeteltérések. Avagy mely médiumok értékelődnek fel, miközben a forint le.
  • 01011001100000
  • Apró válságjelek az interneten

 

A kutató cégek részéről a következő szakemberek tartanak előadást, vesznek részt valamelyik fórumban:

 

A konferencia honlapja: www.mediahungaria.hu

A konferencia programja: Média Hungary 2009

Online regisztráció 


Jó konferenciát!

 

ui.:Mivel éppen külföldön leszek a konferencia idején, ezért sajnos a konferenciáról nem tudok majd beszámolni, de azért bízok benne, hogy valamelyik blogtárs ezt majd megteszi. 

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia

A bejegyzés trackback címe:

https://kutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr131133768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.